Uw schipperTerug naar mijn professionele “roots” varen. Gezien de slechte markt ontwikkelingen voor zowel mijn advies praktijk als de arbeidsmarkt voor iemand van mijn leeftijd ben ik terug gekeerd naar waar ik mijn arbeidzame leven mee ben gestart, beroepsmatig varen. Toen zeilen met een charterklipper “de Strijd“, nu vrachtvaren met de Flora.

Mijn bestuurlijke en organisatorisch ervaringen kan ik inzetten door het lidmaatschap van de Leden Advies Raad van de NPRC en deelname aan de commissie strategie van de Koninklijke BLN Schuttevaer.

    Zie ook: adwoo.nl

     Zie ook: linkedIn

Kort CV

Na Mulo B, enkele jaren HTS 8 jaar chartervaart gedaan waarvan 5 met de zelf in de vaart gebrachte zeilklipper de Strijd. Vaargebied, Nederland, Duitse Wadden en de Oostzee. In die tijd bestuurlijk actief in de BBZ, waarvan 3 jaar als voorzitter. Daarna 21 jaar in de belangenbehartiging bij HISWA Vereniging. Van 2007 tot 2011 zelfstandig consultant in de bedrijfstak watersport en organisatie advies adviseur interim manager activiteiten. Vanaf juni 2012 schipper eigenaar van de Flora.