Moedig Voorwaarts

De Flint muzikale poëzieavonden ‘Moedig Voorwaarts’ worden een vaste waarde in de Roode Bioscoop.

We hadden jullie beloofd om op zondagmiddag 27 juni een dag vol herinneringen, poëzie en muziek te organiseren ter nagedachtenis aan onze grote vriend Felix Strategier. Maar helaas was op dat moment de anderhalve meter samenleving nog niet opgeheven dus hebben we een nieuw plan bedacht waarvan we zeker weten dat Felix daar ook heel blij van zou zijn geworden.

Gezamenlijk met de Roode Bioscoop hebben we besloten om elke 1e woensdag van de maand een Flint muzikale poëzieavond ‘Moedig Voorwaarts’ te houden. Elke avond treden er 2 groepen op die eerder al tijdens de vier Flintdagen in 2020 te zien en te horen waren.

We zijn begonnen op woensdag 1 september 2021.

Flint blijft tot einde van het jaar nog verantwoordelijk voor de organisatie, daarna neemt Martijn Grootendorst het stokje over. Zo blijft Felix hopelijk nog een lange tijd in de Roode Bioscoop rondwaren.

We hopen dat de Flint artiesten elkaar voorlopig nog blijven inspireren in de diverse samenstellingen en dat er langzaam aan nieuw werk bijkomt en ook dat er nieuwe jonge artiesten bij dit project betrokken zullen gaan worden.

September 2021

David Vos, Frank van Bommel en filmpje van Sjaak Rood

Nelson Latif, Wolter Wierbos, Marcos Baggiani

Oktober 2021

Marko Bonarius, Saskia Meijs en Antje Lohse

Alan Purves, Joeri de Graaf, Nelson Latif, Wolfert Brederode

November 2021

Saskia Meijs, Boudewijn Rikmenspoel, Mark Nieuwenhuis en Marko Bonarius

Alan Purves, Frank van Bommel, Wim Meuwissen, David Vos en filmpje van Sjaak Rood

Maart 2022

Poezie express

Saskia Meijs, Boudewijn Rikmenspoel, Mark Nieuwenhuis en Marko Bonarius