Hoogzomerblog

Dierbare Vrienden en Liefhebbers,

Wat een geweldige zomer hebben we achter de rug. Een fijne voorstelling, de wagens mee en hup het land door met ‘Het Huwelijk’. Van Oost naar Zuid en dan naar Noord Holland. Nederland is behoorlijk dicht gebouwd maar toch hebben we een paar geweldige pleisterplaatsen bevolkt met onze kleine karavaan. Langs de IJssel, de Lek en de Maas, overal is nog wel plek en relatieve stilte om een paar dagen te bivakkeren. Ja zeker, ons rivierenlandschap is nog steeds wonderschoon en omdat we  tussen de voorstellingen vrije dagen hadden bedongen konden we genieten van wind water en zon. Zalig.

En dit weekend dan de afsluiting van de het zomertoernooi in de Roode Bioscoop. Ik weet niet of er nog kaarten zijn maar u bent van harte welkom bij dit ‘voorlopige’ afscheid!

Met Boudewijn Rikmenspoel, alias het beest uit Beesd, ga ik een nieuwe voorstelling voor komend seizoen maken maar ook ‘Het Huwelijk’ gaan we volgende zomer spelen en wie weet ook wel van de winter. Bijna niet voor te stellen dat het überhaupt ooit nog winter wordt. Maar toch is het zo. En ik hoop dat ik ook deze winter nog mag meemaken.

En de lente “want iedereen, ook ik is nog een keer een lente waard”. En dan gaan we ook volgende zomer meepikken.

Aankomende maandag krijg ik de uitslag van de scan van afgelopen week. Zoals elke drie maanden ben ik ook nu weer zenuwachtig en wat wee in mijn buik, dus als u tijd heeft duim dan ’n minuutje voor me.

Ik ben van plan om in oktober voor een maand naar mijn landgoed in Ierland af te reizen en hoop daar wat te kunnen schrijven voor aankomende voorstellingen en een begin te maken met het vervolg op Anna & de Beestenband. Heb daar van de zomer al een beetje op zitten broeden.

De laatste dagen zit ik weer vol energie en dat ga ik hopelijk voortzetten. Ik bedank nog eens al die lieve vrienden die mij/ons door de lente hebben heen geloodst, met maaltijden en vooral veel liefde. Verder ben ik nog steeds blij dat mijn neus van voren zit en niet opzij!

Volgende week werk ik met Bernard Wesseling, Martijn den Oude en Frank van Bommel aan een voorstelling over F.Starik en Menno Wigman en er liggen nog veel plannen klaar om uitgewerkt te worden. Joepie.

Levenslustig groet ik u,

Uw Dienaar

Felix Strategier