Onweersblog

Dierbare Vrienden

Een dubbelzinnige titel Onweersblog. Hoe dan ook, ik bedoel het onweder dat afgelopen dagen heerlijk huishield in Nederland. Gelukkig ben ik kleurenblind dus al die gekleurde waarschuwingscodes zijn aan mij niet besteed. Ik was even naar Salland om proef te draaien met de Volvo woonwagen. En verdomd, ik kan het nog, een auto besturen en ik heb zelfs genoeg kracht om de zware wielen van de Volvo rond te draaien. Geen stuurbekrachtiging!! Nu ja, ik ben trots op mezelf en heb naast sturen en draaien ook veel geslapen en met BEHR gewerkt aan het kleine nieuwe programma dat ik met hem ga maken. En dan gaan we deze zomer rondreizen door het prachtige Hollandse landschap. Een speellijst krijgt u later via de mail van Flint.

Ik kom nog even terug op de uitslag van de laatste scan. Ik wist al dat het oké was en dat is ook zo, relatief gezien. De oncoloog sprak van een “ideaal scenario”. Nu moeten we afwachten of ik de nieuwe chemo kan verdragen en hopen dat ik nog wat langer meega. Een addertje onder het gras is het feit dat je van deze bende snel resistent wordt. Nu ja, hopen en bidden maar, als doorgewinterde agnost gaat dat bidden van mijn kant niet helpen maar u moogt natuurlijk het eelt op uw knieën bidden! Ik zal u met terugwerkende kracht uiterst dankbaar zijn.

Er staan fijne projecten op stapel in juli: We beginnen met “ Het Huwelijk” in de Roode Bioscoop op 9 en 11 juli, aanvang 20.30u. En dan heb ik heuglijk, zeer heuglijk nieuws. Ons kinderboek ANNA EN DE BEESTENBAND wordt gedrukt en officieel op 17 juli gepresenteerd. Tekeningen, prachtige tekeningen, van Sjaak Rood en tekst van mij. Spanning en sensatie. Binnenkort in de illegale boekhandel! En nu al genomineerd voor de Gouden Gniffel!
Het is een lang proces geweest maar dat was allemaal de moeite zeer waard.

En dan in het najaar weer het Zwervershart. Ach mensen, het leven lacht me toe en ik lach het leven toe. En samen komen we vast een heel eind.

Ik ben zo onuitsprekelijk gelukkig met al die lieve vrienden die de afgelopen maanden, toen het wat minder ging, zo enorm goed voor ons gezorgd hebben. Tel je zegeningen zeg ik dagelijks tegen mezelf. En er kriebelen al weer wat plannen voor komende programma’s. We gaan het zien en meemaken.

Nog een wetenswaardigheid voor de echte liefhebbers. Kortelings stond er een zeer aardig interview van Maria Goos met mij in het theaterblad ”Scenes”. Ik geloof dat je dat louter op internet kunt bestellen maar het is de moeite waard en als u overweg kunt met internet kunt u het vast vinden.
Dank voor uw vasthoudende aandacht.

Uw Dienaar

Felix Strategier